Ελληνική γή. Ελληνικά προϊόντα. Ελληνική γευστική παράδοση
Ποιοι είμαστε
ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. - Βιομηχανία Ζαχαροπλαστικής

Η «ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.» έχοντας σαν βασικό προσανατολισμό την ποιότητα, σε συνδυασμό με την επενδυτική κουλτούρα που διαθέτει, προσπαθεί πάντα να πρωτοπορεί στην αγορά της βιομηχανικής ζαχαροπλαστικής.

Στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς,σε στεγασμένο χώρο 17.000 τμ, χρησιμοποιώντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μεγάλης παραγωγικής δυνατότητας, παράγεται μια σειρά προϊόντων ακολουθώντας τις προδιαγραφές των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας I.F.S. (International Food Standard), B.R.C. (British Retail Consortium), H.A.C.C.P, ISO 22000: 2005 και ISO 9001:2000.

Η «ΦΑΙΔΩΝ.» παράγει παραδοσιακά βουτήματα, κουλούρια βουτύρου απλά και γεμιστά με πραλίνα σε διάφορες γεύσεις, διαφόρων τύπων κριτσίνια, πτι φουρ με μαρμελαδα ή κρέμα, κεράσματα σοκολάτας, παστέλια με σουσάμι ή ξηρούς καρπούς, προϊόντα από σφολιάτα, καρύδες και μηλόπιτες, τσουρέκια μικρά και μεγάλα, κέικ, σιροπιαστά, καθώς και τα Χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες.

Τα προϊόντα της απευθύνονται τόσο στις μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις λιανεμπορίου, συνεργαζόμενη σχεδόν με όλες τις αλυσίδες Σουπερ Μάρκετ, καθώς επίσης και σε πάρα πολλά αρτοζαχαροπλαστεία και μικρά καταστήματα τροφίμων.

Επίσης, σε ειδικές ατομικές συσκευασίες τα προϊόντα της απευθύνονται και στην αγορά μαζικής εστίασης (HO.RE.CA)

Η «ΦΑΙΔΩΝ» επιδεικνύει έντονη εξωστρέφεια. Έτσι δραστηριοποιείται εμπορικά σε αρκετές χώρες, εξάγοντας στις Η.Π.Α., Καναδά, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, την Κύπρο και χώρες των Βαλκανίων.

Η βασική φιλοσοφία της διοίκησης της «ΦΑΙΔΩΝ» είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Αυτό γίνεται πάντα με απόλυτο σεβασμό των θεμάτων που αφορούν στην υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων που παράγει και διαθέτει στην αγορά.
Αρχεία για κατέβασμα • e-Prospectus
• Presentation

Οι εγκαταστάσεις μας
Ποιοτικός έλεγχος - Συστήματα διάσφαλισης ποιότητας

Η "ΦΑΙΔΩΝ" εφαρμόζει λεπτομερώς τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας IFS, BRC, ISO 22000 και ISO 9001:2000. Η καλή εφαρμογή και τήρηση των συστημάτων ποιότητας πιστοποιήθηκαν από τον αρμόδιο γερμανικό φορέα πιστοποίησης TUV