29-01-2009. Βιολογικά κουλουράκια “BIOFEDON” από την «ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.» Αναπτυξιακή πορεία και επενδύσεις

10/2/2009

Μια νέα σειρά Βουτημάτων Βιολογικής Καλλιέργειας τοποθετεί στην αγορά η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής «ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.» κάτω από την επωνυμία “BIOFEDON” Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες τάσεις και εξελίξεις στην αγορά τροφίμων , η «ΦΑΙΔΩΝ» πιστεύει ότι η νέα σειρά Βιολογικών Βουτημάτων ταυτίζεται απόλυτα με το πρότυπο υγιεινής διατροφής και ποιότητας που έχει ο σύγχρονος καταναλωτής.

Τα βιολογικά κουλουράκια “BIOFEDON”προσφέρονται σε 4 γεύσεις : «πλεξουδάκια κανέλας», «πλεξουδάκια πορτοκαλιού», «κουλουράκια μελιού» και «μουστοκούλουρα με σουσάμι».

Προσφέρονται επίσης και σε δύο εναλλακτικές ομάδες συσκευασιών:
σε σακούλα 200γρ και σε διάφανο κουτί 250γρ.
Η παρουσία τους τονίζεται ιδιαίτερα με την τοποθέτηση καλαίσθητου τυπωμένου χάρτινου stand που προσφέρει δωρεάν η «ΦΑΙΔΩΝ» στα καταστήματα.

Η πορεία της «ΦΑΙΔΩΝ» ακολούθησε και το περασμένο έτος υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που άγγιξαν το 20% σε σχέση με το 2007.

Αυτό οφείλεται στην αποδοχή από την αγορά της σταθερής πολιτικής ποιότητας που έχει η εταιρία και αποτυπώνεται στο συνολικό μάρκετινγκ των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2008 άρχισε να υλοποιείται επενδυτικό πρόγραμμα του Αναπτυξιακού νόμου από το Υπουργείο Ανάπτυξης ύψους 1,25 εκατομμυρίων Ευρώ επικεντρωμένο και αυτό στην ποιότητα. Το επενδυτικό αυτό πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2009.

Τέλος σημαντική ανταπόκριση έχουν τα προϊόντα της ΦΑΙΔΩΝ από την αγορά Μαζικής εστίασης. Το μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της βιομηχανίας που απευθύνονται σε αυτή την αγορά αποτυπώθηκε ιδιαίτερα κατά τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση HO.RE.CA. που τελείωσε πριν από λίγες μέρες.

Η «ΦΑΙΔΩΝ» θα παρουσιάσει επίσης τα προϊόντα της στην διεθνή έκθεση ISM στην Γερμανία στις 1-4 Φεβρουαρίου και ARTOZA στην Αθήνα στις 20-24 Φεβρουαρίου.Untitled-1_2

Ενεργή δραστηριοποίηση της «ΦΑΙΔΩΝ» σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

14/2/2018

Η «Φαίδων», τηρώντας τη στρατηγική ενεργού δράσης της, για άλλη μια φορά δείχνει έντονη στροφή στις εξαγωγές και στην επέκταση των προσοδοφόρων...

synantisi_synergaton

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ 2006

8/9/2006

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ 2006

Ποιοτικός έλεγχος - Συστήματα διάσφαλισης ποιότητας


Η "ΦΑΙΔΩΝ" εφαρμόζει λεπτομερώς τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας IFS, BRC, ISO 22000 και ISO 9001:2000. Η καλή εφαρμογή και τήρηση των συστημάτων ποιότητας πιστοποιήθηκαν από τον αρμόδιο γερμανικό φορέα πιστοποίησης TUV.

iso certified company
tuv certt en iso 9001
Copyright 2017 © Fedon.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis