Ενεργή δραστηριοποίηση της «ΦΑΙΔΩΝ» σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ενεργή δραστηριοποίηση της «ΦΑΙΔΩΝ» σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

14/2/2018

Η «Φαίδων», τηρώντας τη στρατηγική ενεργού δράσης της, για άλλη μια φορά δείχνει έντονη στροφή στις εξαγωγές και στην επέκταση των προσοδοφόρων αγορών που ήδη βρίσκεται. Η συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις είναι πάντα προτεραιότητα στην ατζέντα της εταιρίας, με σκοπό να εξελιχθεί η παρουσία μιας ελληνικής εταιρίας σε αγορές του εξωτερικού και να ερευνηθούν οι σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις.

Έτσι, από το πρώτο δίμηνο του 2018, η «Φαίδων» συμμετείχε σε 2 μεγάλες εκθέσεις. Τέλη του Ιανουαρίου, η εταιρία βρίσκονταν στην Κολωνία Γερμανίας στη διεθνή έκθεση τροφίμων ISM, έχοντας επιτύχει τη σύναψη νέων συμφωνιών με νέες εταιρίες και στην ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων.

Επιπλέον, στις αρχές Φεβρουαρίου, η «Φαίδων» παρευρέθηκε στην έκθεση HO.RE.CA. στην Αθήνα. Σε αυτή την έκθεση είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί και στον κλάδο της Εστίασης και να δειχθεί ότι «Φαίδων», εκτός από τα καταστήματα λιανικής, μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως και στις ανάγκες από καφετέριες, ξενοδοχεία και εστιατόρια. 

Η εταιρία σχεδιάζει επίσης να παρευρεθεί και στη FoodExpo στις 10-12 Μαρτίου στην Αθήνα και στην έκθεση PLMA για προϊόντα ιδιωτικής ταμπέλας στο Άμστερνταμ Ολλανδίας στις 29-30 Μαϊου.ekthesi_ism_2006

ΕΚΘΕΣΗ ISM 2006 - ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

8/9/2006

ΕΚΘΕΣΗ ISM 2006 - ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

epenos1

Βράβευση της «ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.» από την επιτροπή κοινωνικής πολιτικής του Α.Π.Θ.

8/7/2009

Πριν από λίγες μέρες βραβεύτηκε η «ΦΑΙΔΩΝ» για δεύτερη φορά από τον Υπουργό Μακεδονίας & Θράκης κ. Καλαφάτη για τη συμπαράσταση της επιχείρησης στο...

Ποιοτικός έλεγχος - Συστήματα διάσφαλισης ποιότητας


Η "ΦΑΙΔΩΝ" εφαρμόζει λεπτομερώς τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας IFS, BRC, ISO 22000 και ISO 9001:2000. Η καλή εφαρμογή και τήρηση των συστημάτων ποιότητας πιστοποιήθηκαν από τον αρμόδιο γερμανικό φορέα πιστοποίησης TUV.

iso certified company
tuv certt en iso 9001
Copyright 2017 © Fedon.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis